Blommogram

Skicka ett blombud till någon du gillar

Kallhälls Blomsterhandelkan du enkelt skicka ett blommogram direkt Online. Beställ blommor till dig själv eller till någon du gillar. Vi har blommogram i olika typer av varianter, välj en bukett som passar ditt tillfälle bäst, kanske har någon du känner precis fått barn eller gift sig? Då är ett blombud en perfekt gåva. 

 

Ett blommogram passar till vilket tillfälle som helst!

Att skicka ett blommorgram är ett fint sätt att visa lite extra kärlek, omtanke eller uppskattning. Att få ett blommogram kan framhäva många olika känslor och inte bara för den som tar emot det utan även för den som skickar det.  Att få ge något fint till någon annan är något av det finaste man kan göra. Ett blommogram är ett perfekt alternativ för att göra någon extra glad!  Det sägs även att blommor kan förvandla ett helt rum!

 

Här nedan ser du några av våra vackra buketter som du kan skicka som blomsterbud.   

Se hela vårt utbud av blommor

OM INTERFLORA KALLHÄLLS BLOMSTERHANDEL

Allt startade 1954 med Kallhälls trädgård, en del av nuvarande Bolinderstrand. Eric Skoglund (Kaj Skoglunds pappa) var då trädgårdsmästare på Kallhälls trädgård, 1957 startade han en frukt och blomsteraffär i fd. postens lokaler i Kallhälls centrum där såldes blommor och frukt och grönt även egenodlade grönsaker. Det var torrdass och man fick hämta vatten ute på gården. Butiken låg där nuvarande Coop ligger, närmsta granne till vänster var Blixt korvkiosk en lokal träffpunkt på kvällarna, på höger sida låg järnvägsstationen med tåg in till Stockholm. I butiken började Kaj och hans bror Bo sin karriär som springpojkar åt sin pappa, de fick bla. Cykla ut med blommogram inom Järfälla, 50 öre per paket var lönen.

Allt började med blommogram som leverarades med cykel! 

I butiken började Kaj och hans bror Bo sin karriär som springpojkar åt sin pappa, de fick bla. Cykla ut med blommogram inom Järfälla, 50 öre per paket var lönen. 1964 flyttade butiken till modernare lokaler i nybyggda Kallhälls centrum, där den låg kvar tills flytten 6 Oktober 2015 till lokalen där vi är nu. Redan i starten hade butiken Söndagsöppet med särskilt tillstånd av länsstyrelsen, men man fick ej ha öppet under högmässan. 

Kallhälls blomsterhandel

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss eller kom in i vår butik på Gjutarplan 16
176 71 Järfälla. 

 

+46858350390

Kontakta oss

Vi som jobbar på Kallhälls Blomsterhandel

Blomsterhandel -florister

KAJ SKOGLUND

Utbildad på blomsterskolan i Norrköping, har gesällbrev och mästarbrev.

Blomsterhandel -florister

MARIA BJÖRK

Utbildad på Munkeröds floristutbildning, arbetat i butiken sen 2012

Blomsterhandel -florister

IRENE SKOGLUND

Utbildad på blomsterskolan i Norrköping, har gesällbrev och mästarbrev, arbetat i butiken 1994

Kallhälls blomsterhandel

EMIL

Butikens kändis med sina 40 år på nacken har han följt butiken i 37 år.